Stílus Divatáru

Fürdőruha bolt

Főoldal

AIR CONTROL SPORT MELLTARTÓ VÉKONY SZIVACCSAL- PINK

Cikkszám:
CK-2320

Ár: 19 500 Ft

65
70
75
80
85
90
95
A
AA
B
C
D
E
F
G

Kiterjesztett méretskálával !

A kiszállátás várható időtartama 5 munkanap. 

Az Anita 5533 Air Control sportmelltartó közepesen erős tartással bír. Extra könnyű, légáteresztő hálókból készült, amelyek a tökéletes tartás érdekében a kosarakban kétrétegűek, oldalirányú megtámasztással a háló és a kosár között.

Hálós, rugalmas anyaga tökéletes szellőzést ad, miközben rögzíti a melleket. Található benne egy háromszög alakú habszivacs, ami elvezeti az izzadtságot, biztosítja a test hőháztartásának egyensúlyban tartását. Ultrakönnyű anyagból készült, ami gyengéden simul a testre, miközben extra-erősen tudja rögzíteni a kebleket mozgás közben a rugalmassága és a speciális szabása miatt. Pántjai szélesek és párnázottak így biztosan nem fognak bevágni, miközben leveszik a terhet a vállaidról.

Merevítő nélküli sportmelltartó, hálós anyag - maximális szellőzés és tartás, izzadtságelvezető habszivaccsal, szabályozza a test hőháztartását, szárazon tartja a bőrt, maximális tartás és kényelem, szabadalmaztatott technológiával készült , széles, párnázott vállpántok, állítható hát és vállpántokkal.

Összetétele: poliészter (60%), poliamid (25%), elasztán (10%), pamut (5%)

Származási hely: Németország

 

Kérdése van?


06-52-410-812

info@stilusdivataru.hu

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink